Nicky Snijder

Stalruiter

Van jongs af aan zat Nicky al bij zijn moeder voor op het paard. Zo is hij in aanraking gekomen met paarden. Later kreeg Nicky zijn eigen pony waarmee hij wedstrijden is gaan rijden. Op 16 jarige leeftijd is hij dressuurpaarden gaan rijden voor zijn tante. Nu is hij al een groot aantal jaren werkzaam als fulltime ruiter bij stal Stouwehof.  “Mijn mooiste wedstrijdresultaten zijn meerdere keren regio kampioen met verschillende paarden, Nederlands kampioen 2019 met Identity STH in de Z1 en meerdere keren een finale plek pavo cup.”

Momenteel traint hij veel paarden op verschillende niveaus. 

Met jonge paarden focust hij zich voornamelijk op de jonge paarden competities en met de meer ervaren paarden op de reguliere en subtop wedstrijden.

Aankomende jaren hoopt Nicky meer ervaring op te kunnen doen in de Grand Prix. Ook hoopt hij in de toekomst nog deel te mogen nemen aan het WK jonge dressuurpaarden.

Stouwehof KNHS
2020

Naar het WK Jonge Dressuurpaarden

Nicky Snijder en Jongleur STH naar Wereldkampioenschap voor Jonge Dressuurpaarden in Verden. Dressuurpaard Jongleur STH komt uit het eigen fokprogramma van Stouwehof.
2020
2019

Kampioen dressuurpaarden Z1

Goud op NK Dressuur
Met Identity STH (v. Charmeur) reed Nicky twee keurige proeven die hem de gouden medaille opleverden.
Nicky Snijder is verzekerd van een startplaats op Jumping Amsterdam. De ruiter stuurde Van Krack STH (Krack C x Nimmerdor) op de Subtopwedstrijd in Assen, de tweede selectiewedstrijd voor Jumping Amsterdam, naar 69,22% in de Prix St. Georges.

KNHS-Kampioenschappen Hippiade • 2019 Ermelo: Kampioen dressuur paarden Z1 (71.275%) met Identity STH
KNHS-Indoor Kampioenschappen • 2019 Ermelo: Brons Lichte Tour met Game Boy STH (68.922% en Kür 70.833%)
2019
2017

Overwinning met STH paarden

NK 7e plaats in de klasse Z2 met Ferrari STH
Oostermoer Kei dressuur Stalruiter Nicky Snijder reisde met 2 4-jarige paarden en 2 5-jarige paarden af naar Bronneger voor de jonge paarden wedstrijd. In de finale om de Oostermoer Kei waren het paarden van familie Nekeman uit Hasselt, die er onder het zadel van Nicky Snijder met de overwinning vandoor gingen.
2017

Onze andere ruiters

Yessin Rahmouni

Trainer & Ruiter

Jeanine Nekeman

Amazone

Denise Nekeman

Amazone
Scroll naar boven